Komma igång?

 

Ja, hur går det med löpningen för mig då? Jag körde ju seriöst i 2 veckor och blev krasslig. Ja, det är ju precis så det är. Har precis startat upp promenaderna igen och det känns så himla bra. Därför så sökte jag lite på nätet om olika program som man kan följa. Jag känner ju att jag måste ha som en morot för att liksom orka hålla på. Ett program kan hjälpa faktiskt. SÅ detta program tänkte jag försöka mig på att följa tills jag blir krasslig nästa gång. 🙁 Hoppas inte det.

Detta program är till för motionärer. Sen fanns det även för joggare och föt elit. Till elit kan man kanske se sig i ärslet efter men joggare skulle ju vara trevligt att få kalla sig.

”Vad är du då?”

”Ja, jag är joggare jag””

Trevligt!

Såhär stod det i alla fall!

MOTIONÄR

Som motionär är det lagom att löpträna två gånger i veckan. Välj två dagar som passar dig, men inte två dagar i rad. Det är viktigt att kroppen får vila också. Däremellan kan du hålla dig aktiv genom att gå långa promenader. Välj ett par sköna löparskor. Använd gåstavar om du vill.

Program:

Mån: Rask promenad 30 min

Tis: Löpning/jogging 3 km

Ons: Rask promenad eller cykling 30 min

Tors: Vila

Fre: Rask promenad 45 min

Lör: Löpning/jogging 5 km

Sön: Vila

Idag är det måndag och jag har gjort min morgonpromenad på 30 minuter. CHECK!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mammor är fint de…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x