Gillar

20110920-231816.jpg

Här ligger jag mitt i natten och är fortfarande vaken!!! What? Fattar ingenting…eller egentligen gör jag det. Jag har nämligen träffat en annan. Han heter WORDFEUD! Gaaaaah så fast jag blir emellanåt. Som nu, alla jag spelar med är vakna och spelar med mig, då kan man ju inte sluta! Men jag måste….

Hörrni, en sak innan jag ska sova. Jag börjar gilla Alexander Bard! Det e sant! Han kan ge jäkligt vettig feedback och så kan han ju vara riktigt kul. Ok för elak som fan ibland men i det stora hela så diggar jag numera honom. Så…det var det.

Gynatt!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marypop
Marypop
12 years ago

Joo tack…wordfeud…sååå roligt!!
Men som du säger- svårt att sluta, ligger sängen och bara måste skicka ett ord till…
Men du är bra 😉 nästan som mig 😉

Jag håller med dig ang Bard… han blir bättre och jag gillar att han gillar de udda- att man inte måste vara topmodell och sjunga fantastiskt!!

Krya på dig!
Kram

Cissi
12 years ago

Jag är sämst, brukar alltid kolla på UTTAGNINGEN av Idol men i år har jag bara sett 2 avsnitt :S

Nästa inlägg

Jag tror att han är redo för förskolan!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x