Jag minns sommaren


Hittade massa bilder i Tonys iPhone som jag bara blev tvungen att lägga in på bloggen! Det är bilder ifrån vår sommar. Jag vet att jag kommer blicka tillbaka i kallaste februari när längtan till sommaren blir stor…. då ska jag titta på dom här och minnas.

Hösten har landat på min trapp. Bokstavligen. Vi har ett stort rönnbärsträd i vårträdgård och den säger till oss att nu är rönnbären mogna och då är det höst. Jag vet inte vad jag känner inför den än riktigt. Jag har ju försökt lära mig att tycka om hösten, hösten som alltid legat över mig som en ångestkappa. Jag har haft riktiga deppoperioder under hösten förr om åren. Just nu känner jag att jag är lite deppo, men mest för att det känns som vi blev snuvade på den riktiga sommaren vi brukar ha i augusti. Jag hade sett framför mig hur vi skulle kunna njuta en hel månad av vår trädgård då vi flyttade till huset första augusti. Det blev dock INGENTING utav det. INGET alls. DET kan jag känna att vi skulle behövt då vintern i sverige är fruktasvärt lång.

Träffade en kompis på stan häromdagen och vi pratade lite om det deppiga man känner just nu. Jag var i alla fall inte ensam. Därför måste man göra nåt åt det. Man måste planera in skojiga saker att se fram emot. Man måste bunkra upp ljusförrådet och kanske t.o.m filmförrådet. Det är nu man FÅR och KAN sitta en hel helgdag och bara njuta av att sitta i soffan och titta på filmer. Ja, ni som inte har barn vill säga ;). Det är nu man kanske ska boka en hotellhelg med sin käresta, göra storstan… shopping och ta nåt glas vin ihop. Det är nu vi kan besöka BUSBORGEN utan att tänka om det är för varmt? Gå på söndagsbio hela familjen. Åka på museum. Tom titts. Vad finns det mer? Härliga middagar med släkt och vänner. Duka med finaste porslinet (som jag inte har men kanske ska börja samla på inom en snar  framtid då jag fan snart är 40). Vi pratade även om att dra ihop ett tjejgäng, åka till Stockholm, äta gott, dricka vin till lunch, shoppa, umgås, ta en öl för att sen åka hem till familjen skaplig tid. Man kan oxå åka med hela familjen och fler därtill och bowla. Gud så kul det är då. Det hade jag ju nästan glömt bort! Samla ihop ett stort gäng och fara på kryssning. Det är kul med massa blandade kompisar…. eller med familjen med för den delen!

Ja, det är så jag jobbar nu! Planerar…. försöker få in skoj grejer. Annars är risken att höstdeppot kommer och tar mig alldeles.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

LÅter som en superbra plan, att planera in en massa skoj, både med barn och utan..:) Är nog något som även jag ska göra känner jag, behöver lite fart och fläkt, kanske nya bekantskaper, upplevelser, lata dagar i soffan m.m… Själv längtar jag till Vinterstudion börjar, sportnörd som man är.. haha

Kanske en AW någon fredag?? Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Gääärna, låter supertrevligt!!! Kram

Therese
Reply to  niiinis
12 years ago

Då tycker jag vi bokar in en AW någon fredag när det passar oss båda, alltid kul att träffa nya bekantskaper..:) Kanske om 1 månad, 21 oktober? Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Låter toppen! Kul! Kram

Nästa inlägg

Sjukling…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x