Resultat ögonfransar efter Revitalash

 

Här har ni då resultatet på ca 2 veckors användning av Revitalash!

Ja, nu har jag använt revitalash i ca 2 veckor. Jag har missat en del kvällar och bara inte orkat men allt som oftast har jag försökt komma ihåg det. Nu ska jag fortsätta ett tag till hade jag tänkt.  Det som är lite synd är att jag sminkat mina ögonbryn lite olika på bilderna. Jag har ögonbryet lite högre på efter bilden. Dock så går det att jämföra lite då jag har en skada under ögonbrynet som man kan jämför med. Enligt den så har jag dom ju växt ganska så mycket. Framförallt så känner jag en skillnad på tjockleken. Volymen alltså. Volymen har ökat och det känns mer när man lägger på mascara.

Nu ska jag fortsätta ett tag till så ska jag visa er en sista efter bild sen när jag känner att jag fått dom så långa som jag vill ha dom!

 

 


0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Vilken skillnad…
Vad kostar kalaset? Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Ja… jag tror att det finns olika på marknaden numera. Jag betalade 1200 för den här men det var ju ett tag sen. Det finns mer att välja på nu men har sett att det ligger på allt från 800 kr och uppåt! 🙂 Bara till o handla. 🙂 🙂 🙂 KRAM

Therese
12 years ago

Jättesnyggt, verkligen.
Ska kolla runt lite, tack för tips 🙂
Kram

Anna K
Anna K
12 years ago

Har du provat att göra ögonfransförlängning på salong nångång? En kollega till mig brukar göra det, ser ganska ok ut.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna K
12 years ago

JAPP, var en av de första att prova i Enköping faktiskt, det var nåt år sen. Funkade helt ok förutom att jag tycker att det sliter så mycket på ens egna fransar. Vill ha egna och långa 😉

Nästa inlägg

Googla inte på halsfluss!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x