Dagens….. VILL HA

Idag är en sån dag som man vill ha ett gäng sköna kläder på sig. Jag gick igång på alla 16 när jag hittade stövlarna på Din Sko! WOOOOW…. superfina kopior på Acnes Pistols stövlar. Acne kostar INTE 999 kr, dom ligger på runt 4000 spänn! Attans att man inte har födelsedag i dagarna!

Vilken sådär dag det är idag. Jag är krasslig. Orkar ingenting och jag som har massa saker som jag borde snickra på nu. Jag har snickrat hela morgonen men satt mig ner nu för att vila lite. Snacka om att såna här förkylningar sätter sig i kroppen direkt! Usch…. vill ju bara ligga på soffan med en skål gottis i med 14 filmer på rad. Men men, eget företag var det ja. Sympatier tack! 😉 Näää…. fan jag ska ta och rycka upp mig lite nu! SÅ är det bara…..

Hittade lite smått och gott till dagens VILL HA. Gina Tricot står för kalaset idag. Nu ska jag gå och dricka 1 liter vatten och ta en kopp kaffe. Bjuder på sminktips senare i eftermiddag tänkte jag. Hörrni….. skulle vara jättekul om ni skrev till mig här eller på min mejl: niiinisbloggen@hotmail.se ifall ni har lite önskemål på sminktips. Sånt som ni undrar över eller bara vill veta hur man gör. Hur ser man piggare ut? Hur lägger man en sotad sminkning m.m. Kom med tips så lägger jag i gengäld ut lite tips tillbaka.

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Theres - SettSagtochGjort
12 years ago

Fina grejer! 🙂

syster
syster
12 years ago

hur sminkar man sig så man inte ser så förbenat trött ut? 😀

niiinis
niiinis
Reply to  syster
12 years ago

Skitbra fråga! Gör ett inlägg om detta senare i veckan! 😀

syster
syster
12 years ago

Gina-väskan är förövrigt 2 die for. Vill ha den orangea. Shoppa snart?

niiinis
niiinis
Reply to  syster
12 years ago

Ja, den oranga var verkligen jättefin! Jaaaa syrran, jag åker gärna och shoppar. Ska bara jobba ihop lite stålar först! Puss 😉

Therese
12 years ago

Alltihopa är verkligen supersnyggt..:) Sicken tur att vi ska till Västerås idag, kanske något av detta får följa med hem.. Krya på dig!! Kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Japp, där finns ett bra Gina dessutom! KRAM och TACK!!!

Veronica
12 years ago

Snygg kombo där!
Och jag tycker jättesynd om dig som är krasslig!
Skickar över ett gäng kryapådigkramar!

niiinis
niiinis
Reply to  Veronica
12 years ago

Tack FINA du! ♥

Martina von Arronet
Martina von Arronet
12 years ago

Hur gör man en sotad sminkning? det vill jag veta så att det inte bara ser svart ut.

niiinis
niiinis
Reply to  Martina von Arronet
12 years ago

Jag lägger alla önskemål på hög här och så kommer jag att tipsa om det en efter en! Bra där, många som undrar det nämligen! 🙂

Nästa inlägg

Emlig…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x