4 barnsmamma?

20110923-061105.jpg

Ja men visst fan serru! Här är man ”up with the tup”. Vaken sen kvart över 5. Slog upp mina blå och tänkte att vafarao, vakna nu? Sen kunde jag inte somna om och har legat och spelat WORDFEUD. Skön morgonuppgift sådär. Inser att jag har lite för många igång just nu och att jag som alltid vill vinna känner att jag inte hinner lägga ner tiden som jag vill på varje bokstavslägg. Inte bra för ett vinnarhjärta! Addicted? Jag?

Ja bilden här ovan är på en annan addicted. Vi pratade inte en gång på den här kortare promenaden. Istället släpade jag på en fjärde unge.

”Men kom nu gubben”

”Se dig för!”

”Akta så att du inte går in i lyktstolpen”

”Akta dig för bilarna”

Ja, 4-barnsmamma var det ja. Nu koka kaffe och plocka fram frukost till familjen.

Hörrni! Det är freeeeeeeeeeedag!!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min egenhändigt byggda bänk

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x