Dagens TIPS


Hittade dessa skönheter på H&M. Jag tycker att såna här 2 i 1 varianter sällan är snygga. Dock så blev jag lite intresserad av dessa då jag tycker att dom är riktigt snygga. Gillar färgen starkt. Känns som det här rödbruna kmmer bli höstens stora färg på skor!

Vi kickstartar måndagen med lite tips. Hittade dessa snyggingar på H&M. Tycker att det var väldans fiffigt med bådeochare sådär. Gillar att det är lite 70 tal över stöveln. 70 tal ligger ju på tapeten denna höst och vinter. Jag ÄLSKAR 70 tal. Tittar jag på gamla foton på min fina mamma så blir jag alldeles till mig så snygg hon var i sina höga stövlar och korta stickade klänningar. Mamma hade korpsvart långt hår till sina knallblåa ögon som ung. Såååå snygg. Förstår att pappsen gick igång på alla 16 när han hittade henne uppe i norra finska urskogarna.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morgonbad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x