Favourite pics ♥

Den här bilden får mig alldeles varm i hela bröstet. Min fina pappa och min älskade älskade unge i somras. Pappa och mamma hade längtat ihjäl sig efter oss hela sommaren och när vi äntligen kom upp så var dessa 2 nästan oskiljaktiga. Den här bilden betyder så mycket för mig och jag skulle vilja få den uppförstorad och inramad. ♥♥♥
 
 

Jag skulle vilja ha en vägg därhemma som är fylld av härliga svartvita bilder på nära och kära. Jag har platsen klar. I trappen, där händer inte så mycket annat skoj nämligen. En trapp är ju så förbannat tråkig och en fungerar endast som en passage liksom. Då tänkte jag att jag skulle förgylla den platsen med massor av bilder istället. Den här bilden är en av dom som kommer att få pryda den platsen.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mariemonroe
mariemonroe
12 years ago

Vilken underbar bild!! Älskar bilder som verkligen betyder något. Oftast så fotas det bara för att fotas. Jag har en bild på min pappa och mina pojkar där dem jobbar på tomten vid vårat landställe och alla går på rad, barnen var som svansar hehe

Therese
12 years ago

Vilken fantastisk bild, förstår att du vill ha upp den på väggen 🙂
Kram

Nästa inlägg

Morgongöra…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x