Hand fetisch?

Jag har sett att både min mamma och mormor håller sin hand på ett speciellt sätt. Ni vet när man inte riktigt vet vart man ska göra av den.

Jag håller min såhär. Som både mamma och mormor gör. När jag kikar runt på mina bilder jag har på mig och min hand är synlig så håller jag den allt som oftast såhär. När man inte gör andra saker med den. Det är många gånger man tagit en bild på sig själv och så har handen kommit med och så håller jag den sådär igen. Har ni tänkt på det nångång? Att alla har sitt sätt att hålla sina händer? Det har jag, mest för att jag själv har koll på mina händer. Jag har stenkoll på hur Tony håller sina händer t ex. Nu när jag skriver det så ser jag hur han sitter här framför mig och hur hans händer är formade. Jag har stenkoll på alla i min närhets händer faktiskt. Lite udda kan man tycka, lite fetischist aktigt sådär. Dock så ska jag klargöra att NEJ, jag har ingen fetisch på händer, jag har bara snöat in på det litegrand och är nog ovanligt observant på hur folk har sina händer. 🙂 🙂

 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Hej Nina jag har en liten fråga, jag ska till frissan på fredag, och ska fixa till luggen och färga håret, jag tycker både din lugg och färgen är otroligt fin, vill ha svart underhår och denna färg som överhår, skulle det vara ok om jag skriver ut den översta bilden på dig och tar med den till frisören och visar ”hur jag vill ha det”? hade bra!

niiinis
niiinis
Reply to  Martina
12 years ago

Nu rodnar jag ju nästan! Hihi….. Ja men visst får du göra det! 🙂 Visa gärna hur det blev sen, kul! 🙂

Martina
Reply to  niiinis
12 years ago

Tack snälla 🙂 jag vill passa på att tacka för super tipset om ögonbrynen 🙂 skrev på min blogg om det, jag provade måla min och jag är så himla nöjd. Vilken skillnad! Super tack för skit bra tips! 🙂

Nästa inlägg

Favourite pics ♥

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x