SPYVARNING

20110928-085033.jpg

….men här är blåsan som är på väg att bli min tvilling. Idag har den minskat lite i omfång faktiskt. Helt ärligt har den varit så stor så att det stört när jag pratat. Som att ett finger fladdrat omkring därinne. Vidrigt är det i alla fall.

Ska man ha på nåt eller? Ska den punkteras kanske? Det verkar liksom inte vara nåt i den, den är bara öm för att jag inte kan låta bli den. 🙁

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
12 years ago

Har också en sån där äcklig sak innnför läppen 🙁 Det kallas afte. Förmodligen har du också en sån munblåsa. Det finns bra grejer på Apoteket mot smärtan och svullnaden. Bl a Aftex, men det finns även andra krämer att ha på 🙂 Kolla där!!

// Kramar!

Nästa inlägg

Godmorgon puppor….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x