Dagens……. VILL HA

Dagens vill ha. KOOLLLLLLLLLAAAAAAAAAA skorna!!!! Oh my lord…. MEN dom ligger på 4995 kr. Japp, som hittat vettu ba SMAAAAASK!!! 5 lappar…. hu, men SNYGGA det var dom! Sweeet home alabama så snygga och jag skulle gärna ha dom.

Satt igår kväll och gjorde det här collaget. Älskar ju att sitta och pilla med såna här collage förstår ni. Sen att man får fylla det med lite ögonggodis skadar ju inte alls faktiskt.

I alla fall….. Acne lyckas igen och igen och igen. KAN dom ens tillverka fula skor undrar jag? Bring it on i så fall. Den här perioden är en skoperiod må jag säga. Det är nu det finns så mycket olika att välja på. Platta kängor, höga stövletter, stövlar….. utbudet väller över. Jag dregglar alltid lite över skor. Är det något man aldrig kan få nog av så är det nog skor. Allt detta på bilden finns på bubbleroom.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
syster
syster
12 years ago

kan du sluta med dessa collage eller? vill handla allt!!!!! 😀

Nästa inlägg

Torsdagsgodmöra!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x