Didrikson overallen är här!

Hans fina fina overall har kommit. Idag när termometern visar över 20 grader. 🙂 Well well…. det lär väl inte dröja förrän den behövs på förskolan. Det går undan när det väl börjar till att bli kyligt. Sen var jag ute i god tid i år till skillnad från alla andra år.

Jag har inte tidigare haft Didrikson faktiskt så det ska bli spännande att se hur den funkar och om den håller vad den lovar. Vårt liggande lekbarn lär väl testa den riktigt ordentligt skulle jag tro. Den är STOR i storlekarna så ska du beställa en Didrikson rekommenderar jag er att ta en lite mindre storlek. Milo drar runt 98 nu även om han fortfarande använder 92, han är rätt liten vår skit. Jag beställde en 90 och den kommer att vara lagom på honom denna vinter. Har gjort felet att köpa för stora overaller tidigare, det är ju bara jobbigt för dom stackarna att ta sig fram med gigantiskt mycket tyg mellan benen + att ärmarna inte håller tätt när den är lite för stor. Det här blir nog finfint det serru Milopilo PLUTT!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde K
Madde K
12 years ago

Snygg färg! Våran lillpluttis drar bara 92 i kläder än så länge..så hon är inte heller så stor..det skiljer ju bara 1 dag på dem snuttisarna 🙂
Vart hittade du overallstestet förresten..har en kollega på jobbet som undrar.

KRAM

niiinis
niiinis
Reply to  Madde K
12 years ago

Ja men det gör ju Milo med egentligen. Dom är små våra pluttar…. Overalltestet. Hmmm, ja jag satt en söndageftermiddag och googla. Kommer inte ihåg hur jag kom ditt men testa och googla. 🙂

KRAM

Nästa inlägg

86 dagar kvar till jul! :)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x