Dagens TIPS! 100 kr rabatt på jacka!


Dagens TIPS måste ju bara bli att det vankas 100 kr rabatt på utvalda jackor på H&M! Det utlovas även 50 kr rabatt på utvalda barnjackor under 4 dagar så passa på i dessa hösttider! Jag har redanklickat hem en varsin jacka till ungarna så jag hann före er! 🙂

Jag har nu lagt den där Macbooken på hyllan en stund. Det var den som gjorde mig så inihelvetes förbannad här för ett tag sen. Jag tror att jag måste ha en ordentlig genomgång med min man så att jag inte försummar min fina Mac som jag äntligen skaffat. Den är ju så jäkla bra, OM man hajjar hur den funkar?!

Men nu ska det andas FREEEEEEEDAG här på bloggen. Det är ju veckans skönaste dag och här sitter jag och deppar ihop för småsaker. Men ibland är det ju så. Det har INTE flutit på denna morgon om jag ska underdriva det hela en smula. Jag har en beställning som jag svettas med och den vill inte bli bra. Noga som jag är när det kommer till mina produkter så vill jag liksom göra om hela skiten och det hinner jag inte. Nu har jag kommit på en annan grej som jag kan lösa det med men det har inte varit smärtfritt på vägen. Men återigen, SMÅSAKER.

Jag kickar igång denna fredag med ett REDIGT tips! Jag har klickat hem en jacka till alla 3 ungarna faktiskt, ingen till mig 🙁 SNYFT. Nää, men jag känner att jag behöver gå igenom vad jag har först, man glömmer ju bort sin vintergarderob när den är undanhängd i flera månader för tusan.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fansihelvetesjävlaskitärsle!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x