Dagens TIPS

Godmorgon puppor! Idag kickar vi igång denna underbara lördag med ett litet  tips. Dessa skönheter kan nog vara precis hur användbara som helst denna höst och vinter. Snygga är dom oxå! Tänk er en brun skinnjacka och tajta jeans med en stor halsduk.

Det är lördagmorgon och jag har varit vaken sen 7. Fick verkligen sova ända till sju, jätteskönt. Dock så har det varit lite uppvak inatt, Milo ville ha välling vid 3. Ja, vi är i en vällingsvacka igen. Han blir verkligen hungrig mitt i natten. Vet inte om det är en enorm tillväxtperiod nu då jag märker att han växer ur kläder nu. Han behöver extra energi och så har man gett efter. Det räcker liksom. Skit oxå…. men vi ska ta den där berömda NEJ natten så småningom.

Just nu så håller Milo och Tony på att klä på sig. Dom ska ut och leka en stund medan jag ska få ha en fix och pul stund här hemma. jag har några hyllor som måste upp och lite fix som måste fixas i ungarnas rum. Sånt som man bara skjutit på måste nu fixas. Senare ska vi åka in till stan för att köpa lite hårfärg och titta på annat smått och gott. Kanske blir en mysig fika i solen oxå, jag ser dock inte solen just nu men den kommer väl va? Ikväll väntar middag hos min andra svägerska och Tonys bror. Hon har inte fått sin födelsedagspresent av oss ännu då vi var förkylda när hon hade kalas. Ska bli trevligt!

Nä, inte tid nu, gotta get started med fix och don!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

IDOL…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x