Skönaste trosorna!

20111001-143121.jpg

20111001-143322.jpg

Det här är mina favvis trosor. Dom är galet sköna. Spänner ingen stans och faktiskt de enstaka trosor jag använder som min röv inte äter upp. För det mesta så äter min röv trosor förstår ni. ”Glofs, muums, tjopps” hör man där i bakhålet. Sen går jag och drar ur dom med jämna mellanrum, mest för att få ha mina trosor kvar. Skulle jag inte dra ur dom mellan varven så skulle troligtvis ärslet äta upp rubbet. Det skulle väl inte vara en tråd kvar!? Haha, nu kan jag se det framför mig. Ett enormt ärsle som bara tuggar och tuggar liksom. Sidospår…

Dom här beställer jag på newbody. Theddes båda lag säljer nämligen kläder åt newbody lite då och då. Nu ska beställningen in och vi lägger in den vanliga beställningen. Trosor, kallingar, strumpor och sport BH. Helt fantastisk kvalité och ursköna prylar!!

20111001-145332.jpg
Tonys favvis kallingar. Inte så långa i verkligheten tycker jag.

Skulle det vara så att ni var intresserade av att beställa nåt så får ni gärna kontakta mig på mejlen. Vill ni kika på produkterna så kan ni göra det på Newbody.

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Håller med dig till 100%, är de enda trosorna jag använder – håller oxå på att sälja New Body just nu så blir några förpackningar med just trosor..:) Ha en härlig lärdagskväll, själv känner jag mig sjuk sååå tråkigt.. Kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Gumman då! Hoppas du kryat på dig nu… KRAMAR

Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Ohhh jag vill beställa ett paket med trosor, ser ju hur sköna ut som helst och jag har också problem med en rumpa som käkar allt:)

Ett paket i storlek M borde nog passa!?!

Hur blir det med betalning?

kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Har skrivit till dig på din blogg! KRAM

Martina
12 years ago

Underbart!! Jag har precis beställt såna till mig och kallingarna till D 🙂 hoppas våra rövar gillar dom lika mkt som era 😉 haha

niiinis
niiinis
Reply to  Martina
12 years ago

Haha, det tror jag säkert att dom gör. Jag tror att dessa trosor och kallingar gillar ALLA rövar! ALLA!!! 🙂

A
A
12 years ago

Men är inte den där sömmen obekväm? Den sitter ju mitt i och ser ut att gå hela vägen rätt in. Obehagligt som fan! Avskyr sömmar! 😀

niiinis
niiinis
Reply to  A
12 years ago

Nej, vet du… den känns inte ens! Inte alls…. RÅSKÖNA helt enkelt! Du måste testa! 🙂

A
A
Reply to  niiinis
12 years ago

Då ska jag göra det! Det dök faktiskt upp en Newbody-katalog i fikarummet i morse. 🙂

Nästa inlägg

In till staaaaan…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x