Marknaden i bilder

Koncentrationen på hög nivå när vi begav oss iväg till marknaden denna morgon. Idag var det favvisboken som var med.

Den här är bäst. Vet inte varför han älskar den här boken så mycket? Antar att det är ungefär som att jag ÄLSKAR att läsa blanka tidningar. Boken är nämligen blank!

På väg in till stan visade sig hösten från sin finaste sida. Dimma och natur kan vara så fint….

Väl framme på marknaden så hade det fixats ett litet minizoo till barnen. Milo skulle mata getterna här. Ser nästan ut som att Tony håller i hans arm och ba: ”Jooo, nu håller du armen här inne så att den där geten kommer och biter dig” type of thing. Så var det inte, mer tvärtom. Var beredd ifall getfan bits liksom! 🙂 Milo han väntade och väntade…

….och väntade. Men ni ser ju själva ungefär hur intresserad getfan var?

Till slut gav han upp och slängde in gräset ändå. Otacksamma get! Antagligen har det väl stått ungar och matat dom med gräs i timmar så deras små getmagar är på bristningsgränsen för vad dom klarar.

Men sen bytte vi plats och get så blev det annat ljud i skällan. (Hehehehe… skällan). Han fick äntligen mata!

Sen skulle det klappas get. Då fick han sin min som han alltid får när det vankas nåt roligt. Munnen formas på ett sätt som säger att nu jäklarns i min lilla låda ska det bli skojsigt minsann!

Klappa klapp klapp!

Ok, hejdå geten! Tack för klappet.

Vilken dag vi haft. Så mysigt med marknad. Milobebis satt verkligen still i sin vagn mest hela tiden och bara kikade på folk och allt annat det fanns att titta på. Sen tog vi som sagt en avstickare till minizoot och klappade lite getter och kaniner. Käkade korv och drack festis. Milo var sten nöjd när han väl fick klappa getterna som troligen var lite halvless på alla ungar.

Vi slog till och handlade lite denna gång faktiskt. Det händer INTE ofta kan jag säga, det blir mest att man går runt och tittar. Egentligen så är det ju lite samma saker i alla stånden. Är man då inte sugen på salami, björnkorv eller brända mandlar eller att inhandla tischor med döskallar eller luvtröjor med tribals på så finns det inte så mycket kvar att handla. Men…. det gjorde det idag! Vi köpte halkstrumpor till Milo. Såna med riktigt ordentliga halkstjärnor under. Såpass att vi sa att vi kanske hittar Milo hängande från taket med strumporna på sig, sånt jäkla fäste var det i dom. 3 pack för 120 spänn! Som hittat. Sen köpte vi hårt tunnbröd, det ska vi svulla ikväll för imorn blir det strikt LCHF…… igen! 🙂 Sen köpte vi amerikanska munkar, Tony köpte örhängen och så lyckades vi få i oss en varsin sockerbomb i form av en godisrem var. Så nu sitter jag här med svullen mage men det hindrar inte mig från att svulla te och hårda tunnbröd med massa smör och ost på!

MEN imorn äre slut på det serru! Back to LCHF igen!

 

Jag mår som en påse skridskor när jag frångår LCHF, så är det bara. Men ikväll kör vi ALL IN på svullandet! Halleluja! Trevlig kväll till er alla, hoppas att ni haft en toppenhelg. Det har vi haft.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

www.trött.nu

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x