Blomlåda / kruka tillverkad

Idag snickrade jag ihop den här blomlådan. Fick lite inspiration i helgen och kände att jag var tvungen att slänga ihop den snabbt i all annan stress. Den blev faktiskt riktigt bra och ser väldigt hemtrevlig och fin ut där på vår vägg! En ny liten kryssboll bryder den nu.

En liten skylt med ordet home på, sedan målade jag dit en dalahäst för hand. Jag ÄLSKAR dalahästar nu och har massa inspiration i mig som jag vill få utlopp för. Mycket utav det handlar om dalahästar. 🙂

Min fina fina kryssboll. Sen är ju jag typ sämst i norra europa på att sköta blommor, frågade hur man skulle göra med höstblommor? Jo förstår ni, man vattnar som vanligt till att det blir frost. Då dör hela skiten och så är det bara att lägga ner. Har man tur så fryser blommorna som dom ser ut och håller sig så resten av vintern. Har man otur så blir allt brunt! Kryssen lever nog inte så länge till, men jag njuter av den så länge den finns!

 

 

Godkväll puppor! Nu har jag satt mig tillrätta i soffan. Det är kväll och jag har typ haft en helt galen dag. Glömt, missat, tappat liksom. Typ så. Nu när jag kom hem så har jag målat lite hyllor och en byrå. Så, då var det fixat massor på min TO DO list kan jag meddela er. Det är väl lite orgasm över det va? Att få pricka av saker, vilken lättnad! Man känner sig som bror duktig liksom, som att man går till gruvan och sliter sig gul och blå och får saker och ting fixat, gjort och avslutat. PIUUUUUH! Sååå skönt, håller ni inte med?

 

Jag har haft massa energi idag. Vet inte var den kommer ifrån? Kan vara skräck morgonpromenaden kanske. Blev så inihelvetes uppskrämd förstås så energin boostades upp till max och så har jag bara fått massor gjort idag. Skitsamma var det kommer ifrån, det är ruggigt skönt att få ha haft en energidag i början av veckan. När sedan den där dagen kommer,  när det känns som man sitter hålögt och bara glor så ska man minnas dessa dagar. Att man faktiskt KAN vara energisk och duktig.

 

Av den här kvällen återstår bara lite TV gluttande. Ska väl sitta här och gå i taket över Gunilla i Hollywood fruar skulle jag tro. Elliot är hemma, Thedde kommer hem senare då han har innebandyträning. Sen har jag alla samlade igen, alla hönsungar är hemma hos hönsmamman. Nu ska jag plocka på dom som apor gör, titta noga på hur dom egentligen ser ut, klappa lite på dom och sno en kram lite då och då. Jag får kramar fortfarande och det är jag glad för!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
milla
12 years ago

Vad fint du gjort

Cissi
12 years ago

Du är så duktig som dör så FINA grejer hela tiden!

Nästa inlägg

Idag är en konstig dag!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x