Dagens….. VILL HA (Special for men)

Idag kör jag en Dagens….VIL HA SPECIAL. Det är till våra män, bröder, pappor, kompisar, kusiner eller chefen! 🙂 Vad vet jag! Mycket snyggt till killar måste jag säga. Detta skulle vara så sjukt snyggt på Tony! Allt från H&M.

Hur är ni när ni går och shoppar till er själva? Slår ni ett getöga på kläder till er andra hälft? Till barnen tror jag var och varannan kvinna går och tittar efter även om man är på sin egna shoppingrunda. Varför håller man på sådär för egentligen? Ni ser ju, jag kan ju för fan inte ens låta bli att ha mitt ”Dagens… VILL ha” inlägg bara till mig själv. Det ska blandas in karlar och ungar för glatta livet. 🙂 Nä, men missförstå mig rätt. Visst är vi lite puckade sådär?! Jag tror att många mammor måste bli lite mer ego, tänka till sig själv mer.

Jaja, detta var i alla fall väldigt snyggt till min kille, sådeså. Kan ju vara lite kul med tips till våra karlar oxå… vi låter dom få det.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

aah men koftan var ju inte liite snygg!

husbandet
husbandet
12 years ago

Riktigt snyggt. kOFTAN,TRÖJAN O KÄNGORNA var sööweeet !!

Nästa inlägg

Jag gråter….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x