I ♥ inbjudningar!!!

20111005-094133.jpg

4 olika inbjudningar hade trillat in på mejlen idag! Så himla kul men hur ska man hinna med allt? Ikväll var jag inbjuden på VIP show på Hamburger Börs för att få se Hanna Hedlunds ”Är man MILF nu eller” som LOPPI anordnat. Nämen då sket det sig för mig så jag kan inte gå, trist…. hade sett fram emot det! 🙁 Men det är väl så det är, vad är väl en bal på slottet?

Några av dom som trillat in idag handlar dels om en stor auktion till förmån för Min Stora Dag för svårt sjuka barn på Operaterassen. Verkar vara helt fantastiskt och det skulle jag jättegärna vilja gå på. Måste snabbt se om det finns någon möjlighet för oss att gå? Sen är det lite annat smått och gott i helgen som vi ska på, jättekul för Milo bland annat!

Hurrraaaaa! Lite energi in på denna annars fruktansvärt trötta dag! BLÖÖÖK!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia
12 years ago

vilken fin blogg! =)
gillar den , o gillar sättet du skriver! något i min smak! =)

Anna K
Anna K
12 years ago

varför ramlar inte sånt in på min mail? 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Anna K
12 years ago

Du får börja blogga Anna! 🙂

Nästa inlägg

ZzzzZzz….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x