Dagens…. VILL HA.

Jaha, då har även Kapp Ahl gett sig in i webbutiks landet. Igår öppnades deras webbutik.

Jag satte ihop ett litet collage från Kapp Ahl. Jag tycker att det kan finnas lite smått och gott på Kapp Ahl. Blir faktiskt i ärlighetens namn alltid så förvånad när jag hittar nåt där. Vet inte om det beror på att jag alltid följde med mamma till Kapp Ahl som liten och fått för mig att det är en tant affär. Vänta nu? Nu kom jag på. Det är säkert därför jag börjar hitta grejer där för att jag blivit…… TANT! 🙁 Jag vill inte bli tant, jag vill verkligen itne det. Säg till mig att Kapp Ahl blivit mycket ungdomligare, säg det….. 🙂

Nähä, nu ringde Elliot. Han kände sig hängig i morse och skulle försöka gå till skolan. Men det gick inte serru, så jag åker och hämtar honom nu då. Han får åka hem till sin pappa och bädda ner sig i soffan tills jag jobbat klart för dagen!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Jag tycker faktiskt detsamma, och jag är 22 och inte tant än 😉 klär mig inte tantigt heller. Men jag kan faktiskt se lite snygga grejer där ibland! Som man absolut inte gjorde förr.

Nästa inlägg

Go’möra!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x