Fina pojken och trista mamman!

20111006-195613.jpg

20111006-195704.jpg

20111006-195746.jpg

Nu är vi äntligen hemma! Jag har vart och målvaktstränat efter jobbet, roligt och så jäkla givande att se hur dom utvecklas. Thedde var med för inspirationens skull, jag har ju försökt att lära honom allt jag kan och så ska han oxå börja målvaktsträna så småningom. Titta vad fin han är min 15 åring, och LÄNGRE än mig! My god…jag fick ju han nyss!

Det märks att den här mamman sällan är iväg och gör nåt om kvällarna. När jag kom hem så stod det 4 stora ögon och tittade i hallen. Det hade varit många frågor efter mamman hela kvällen…båda två. Man verkar va en rätt tråkig typ som aldrig är nånstans med tanke på ungarna! 😉

Nu Robinson och hänga tvätt! Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
syster
syster
12 years ago

guuud vad han är fiiin! <3 minns när han var bebis. tiden går så fort!

Nästa inlägg

Vi är många med GREGERS!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x