Dagens TIPS

Ämen GUUUUUUD så fina gummistövlar! HUNTER i all ära men dessa var väl kalasfina va? Dom kostar inte heller mycket, 349 spänn på Haléns. På riktigt så skulle jag behöva ha ett par fina gummistövlar. De sista stövlarna jag ägde var på 70 talet typ. Dom där marinblåa med vit rand längst ner som jag HATADE att behöva ha på mig. Mamma bannade att det regnade och att man då skulle ha gummistövlarna på sig och så fick man skämmas ögonen ur sig. Det kanske är därför jag ännu inte inhandlat några. Det har ”ärrat” sig fast i bakhuvudet på nåt sätt. Nu bor vi på landet och då hör det till att man donklar omkring i ett par gummistövlar. Dom här var ju jättefina tycker jag. Såna måste jag nog ha.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
12 years ago

As snygga de i leopard 🙂 Bra pris ju 😉 Å bra tips 🙂 Jaaa, du skulle vart m i onsd….sååå trevligt å såå bra, men kanske blir fler tillfällen ?! Ses vi på sönd kanske på Cafe Opera om allt funkar så kommer jag & Oscar att gå dit en stund 😉 Du har en super bra blogg. ha det så bra / Lina

A
A
12 years ago

Snygga stövlar!!!

Tips till dig, LCHF-kompis! 😀
Jag bakade LCHF-biscotti idag. De blev faktiskt riktigt goda!
Har lagt ut receptet på bloggen.
Vi gjorde pizzan förra helgen. Smarrigt! Inte som ”vanlig” pizza men superbra alternativ!

Trevlig helg!

Cissi
12 years ago

Länge leve gummistövlen 😉
Kul att dom har ändrats lite med åren, inte bara ”gröna”!

Nästa inlägg

Gammal tant med en toyboy!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x