Kvällens tips!

20111007-195100.jpg
Överlägset bästa mineralpudret tycker jag! Ger fantastisk finish och är väldigt snällt mot huden. Har hört talas om så många som blivit av med sin problemhy när dom använt denna som underlag istället för flytande varianter.

20111007-195111.jpg

En underbar primer från Lancome. Ger fantastisk lyster. Applicera på kindbenen, näsan, hakan och lite i pannan så ser du ut som en lite nyponros!

20111007-195122.jpg

Jag har ju nämnt Beauty Planettidigare. Det är verkligen ett kanonställe att köpa skönhets produkter ifrån. Bra märken och bra priser. Jag får nyhetsbrev på mejlen därifrån. Tänkte att jag måste tipsa lite. Dom har nämligen en bra kampanj nu. Handlar du för 600 kr så får du den här fina produkten från Lacoste! Tänk på att det alltid är fraktfritt oxå! Toppen ju….

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ulrica
12 years ago

Jag använder bara i.d på min makeup nuförtiden och jag är helnöjd.
kram och trevlig helg

syster
syster
12 years ago

åååh jag som är ekologisk mineraljunkie älskar lancome!!! gör verkligen vad det ska, aldrig haft allergier eller något av lancome!?!? men typ av allt annat. den där grejen måste jag prova!

Nästa inlägg

Friday Night

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x