Listor listor listor!

20111007-085031.jpg

På jobbet! Jag var här i evigheter igår så det känns som jag bara har vart härifrån en liten stund och kommit tillbaka direkt. Det är nu min veckoplanering kommer till användning kan jag lova! Det är nu man måste vara målmedveten och bara fortsätta mosa på den där listan.

I bilen i morse kom jag på att jag måste ha dessa listor och att jag kanske införa dom för olika kategorier i mitt liv. Dom hjälper fantastiskt mycket. Dels för att jag får ta ur alla måsten ur hjärnan och skriva ner det på ett papper. Igår morse var jag full av stress och måsten. Ni vet, lite gråtfärdig. Kom till jobbet och skrev ner allt och riktigt kände hur hjärnan slappnade av. Hur jag lät alla måsten lägga sig på ett papper och att det gick att fokusera bättre när man bara behöver titta på ett papper och bocka av varefter. Låter som jag uppfunnit hjulet men ni hajjar va? Jag använder listor på ett annat sätt och indelat i kategorier så får man ett helt annat fokus! Skitabra för en 3 barnsmorsa som är egen företagare. Snart drunknar jag väl i listor och måste komma på nåt nytt sätt att hålla allt utanför mitt huvud.

Nu kaffe! Hörrni, det är FREEEEDAG!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mörrn mörrn….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x