Det har hänt nåt stort!!!

20111008-095758.jpg

Hörrni, något väldigt stort har hänt! Det är inte bara stort genom att Tony fyller år idag utan något som inte hänt sen Januari 2007 har äntligen inträffat.

JAG HAR SOVIT EN HEL NATT!!!

Jag gick o la mig halv 11 igår och somnade typ 11. Vaknade kvart i sju utan att ha vaknat en endaste gång! Slog upp ögonen och såg att det börjat ljusna. Fattade först ingenting, tittade om Milo låg i sin säng. Det gjorde han. Tony låg och höll om mig och jag sträckte mig efter min telefon. 06.45…..

Vet ni, jag fick tårar i ögonen. Det här är så stort för mig så ni anar inte. I januari 2007 gick jag in i den lilla väggen och slutade sova. Vi var mitt i missfalls karusellen och jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag blev gravid med Milo i februari 2008 och hade fortfarande sömnproblem. Spydde och mådde skit, sov inte på hela graviditeten. Fick Milobebis som visade sig vara en ”icke-sovande” bebis som sov sin första hela natt när han var 2,5 år. Efter det har inte min kropp lärt sig att slappna av, dessutom har Milo sina nätter fortfarande.

Inatt måste månen och alla stjärnorna och alla magiska attiraljer legat i en jämn bana och gjorde så att jag kunde sova EN HEL NATT!! Som sagt, gråtfärdig….. 5 år sen. Jag förstår om en del inte förstår det men det är ofta sånt som tas förgivet. Inte jag, varje hel natts sömn för mig är sim en lottovinst!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erika
12 years ago

Åhh grattis! Så skönt för dig! Jag vet PRECIS hur det är att inte sova! Har nog inte heller sovit en hel natt på flera flera år.. Har t.o.m gått sömnskola för i våras höll det på att spåra ur!

Hoppas du får fler bra nätter! 🙂 Grattis igen! Kram!

linda
linda
12 years ago

Härligt! Glädjs med dig 😀 Nu håller vi tummarna för att det blir fler! Kram

Martina
12 years ago

Men så skönt för dej! sömn är viktigt, hoppas det håller i sig! 🙂

Elin
Elin
12 years ago

Hurra! Fortsätt så Milo!

Nästa inlägg

Grattis min Tony

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x