Familjebrunch på Café Opera!

20111009-151153.jpg

På väg hem från eventet nu. Jättebra fixat med skumpa, jättegod brunch, fiskdamm, underhållning, utställare och minidisco. Träffade fina Hannah Graaf med hela sin familj. Sååå trevliga hennes man och hon. Vi pratade om vår SPA resa som vi vann på en tävling på deras sajt Bloggfamiljen. Jag behövde den peppen jag fick från dom båda att vi borde ta en 2 dagars tillsammans nästa helg. Inte bara 1, ja ni vet ju hur larvig jag är med det där. Men nu lutar det åt en hel helg i alla fall. Man behöver lite pepp ibland, så är det!

Nu ska vi åka och köpa en stoor påse godis och åka hem och mysa hela familjen. Jag är kissnödig så jag ser GULT på riktigt. Det känns som min kissblåsa är lika stor som Globen. Just nu sitter jag framåtlutad med pannan i nackstödet i sätet framför och bara biter ihop. Finns inte många ställen att stanna på här på E18. Snart kommer den här goodiebag påsen få agera toalett till mig! Herreeeeminjeeeee… Ett gupp och det är GYNATT.

20111009-152840.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Härlig söndag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x