Dagens…. VILL HA

Dagens VILL HA hörrni! Alldeles underbara kläder från Gina och Nelly. Kjol, topp och cardigan är från Nelly. Jag bara älskar skorna…som vanligt. Ingen direkt skräll det inte. Kolla väskan oxå?!? *Busvisslar*

 

Med tanke på dagens ”mood” så var det liksom dax att lägga in en utav mina VILL HA collage kände jag. Shoppar är ju något som kan få en på bra humör….dock inget jag sysslar med nowadays då jag driver nystartat företag. Då gäller det att hålla i varje krona. Det ÄR faktiskt ganska så mycket ont i magen varning på det men om jag säger såhär: DET ÄR INGET JAG NÅGONSIN SKULLE VILJA BYTA BORT. Ja, det här med att ha företag. Det är det absolut bästa jag gjort och jag har aldrig haft en sån skön magkänsla som jag har just nu. Sen att man alltid oroar sig när man har ett eget företag, ja det är ju en helt annan femma. 🙂 Men så är det……

 

Något man mår bra av är dock att kika på lite VILL HA kläder, inte sant? I alla fall jag gör det….. Man kan ju planera för vad man SKULLE handla om det blev lite extra pengar över, ja…. så säger vi så länge!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annas inspiration
12 years ago

Åhh så snyggt!
Väskan oh maaaj,
skorna med men jag kan inte gå i sådana pjucks 🙁
Gillar örhängena med,
har haft ”svårt” att hitta några fjädrar jag gillar.

Jag önskar verkligen dig allt gott med företagandet tjejen!!!
Så himla KUL att du förvekligat en dröm!!!

Kramis

syster
syster
12 years ago

hahahahaha *busvisslar* hahahahaha!!!!!!!!!!!!!

Therese
12 years ago

Kjolen är skiitsnygg..:)
Och ja jag är på bättringsvägen men inte haft tid med bloggen eller ork.. haha Men tänkte skriva ett inlägg imorgon, har inget direkt att skriv aom men när jag väl skriver så kommer det massor ur mig, konstigt det där..:) Allt bra med dig??????
Åhh hade vart såå kul att ses snart, men hoppas på att vår vin”dejt” kanske blir av? Kramar

Nästa inlägg

Jag gråter….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x