Höstpromme

20111011-181619.jpg

Efter jobbet idag bytte jag om snabbt och så gav vi oss ut på en promenad.

20111011-181755.jpg

Även om han inte ser särskilt glad ut på bilden så ÄLSKAR han våra vagnpromenader. Munnen går i ett om allt vi ser. Sötis…

20111011-181914.jpg

Vilket härligt väder det var idag. T.o.m så jag njöt av höstdagen! 😉

20111011-182019.jpg

Kolla så fint!

20111011-182109.jpg

Måste nog lägga in detta som ett stående inslag i våra liv, rensa skallen efter dagens alla händelser och så får vi lite mysig kvalitetstid jag o Milo.

20111011-182312.jpg

Det här huset ligger utefter skogsvägen och sägs vara ett spökhus. Barnen i Fjärsa lekte i huset förr om åren, vet inte om det är så fortfarande. Läskigt ser det ut i alla fall.

20111011-182453.jpg

Himlen var sådär härligt blå!

20111011-182531.jpg

Kossorna betar. Ser ut som många kalvar är ute och studsar nu säger jag som har totalt NOLL KOLL på när dom brukar avla av sig och inte. 😉

Åh vad mysigt vi hade jag och Milo. Det var en bra tid att vara ute och gå på oxå då det åkte en massa bilar och traktorer överallt. Precis vad Milo gillar. Går man ut och går vid fel tidpunkt så ser man knappt en bil ute. Landet ni vet… Då ruttnar ju Milo efter en stund och vill gå själv. Då är liksom det där med powerwalk inte riktigt samma lika! 😉

Nu har vi ätit kyckling tillagad i ugn med en crème fraîche dressing och sallad till. Håller fortfarande på med vår värme och varmvattnet här hemma. Jag måste få duscha nu men tror att det blir en kall historia, fiiij i faen alltså! Hatar’t….

Sen blir det fotboll. Utan Zlatan som fick ihop 2 gula i förra matchen. Vinst mot Holland så är dom klara för VM, om inte så har jag ingen aning. SÅN koll har jag inte. Tänkte att jag säkert impar på någon med mitt fotbollstugg! 😉 Thedde fick åka med en kompis till mig faktiskt så han är på plats ikväll för att kolla matchen. Kul för honom tror jag.

Nää, en iskall dusch påre här så! 😀

————————————————–

Uppdaterad: Sån koll hade jag, VM?Mohahaha…. EM Nina, EM!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ulrica
12 years ago

Åh, jag älskar den där lilla vägsnutten.. brukar försöka åka dit ibland och promenixa med kameran när jag är i trakterna :).

Mamma kan berätta om det gamla huset, fråga henne nån gång när ni är i loppisen, jag minns inte allt hon berättat nu men det var ganska intressant att höra om det.

Kram Kram och hoppas att ”lågheten” gett med sig lite nu i solskenet

A
A
12 years ago

Åh, vad fint det är ute nu!
Fast huset såg lite läskigt ut, och lite mysigt. Men jag skulle inte vilja passera där när det börjar bli mörkt (fjantig som jag är). 🙂

Nästa inlägg

Fina skor till dom små!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x