Dagens…..VILL HA!

Dagens….VILL HA! Åh den här stickade tröjan skulle jag vilja ha i alla färger. En perfekt tröja nu på hösten. Skönt, snyggt och värmande. Priset är ju kanon oxå. Sånt gillas! Ni hittar den här.

Guten morgen mina vänner. Har ju lite läsare i Tyskland har jag sett så hoppas dom blir lite glada av min tyska godmorgon fras. Fij i faen så kallt det börjar bli nu alltså. Kommer ut varje morgon och får en smärre chock varje gång. Jag har märkt att vi bor norrut förstår ni. Det ÄR kallare hos oss. Det är stor skillnad på bara 1,8 mil. Det trodde jag inte. Min pappa (som är en jätteduktig skidåkare) berättade att många åker till elljusspåret i Fjärsa på vintrarna för att få lite större snömöjligheter i spåret. Va? Jag bor i Norrland helt plötsligt. 🙂 Snacka om att det ska nötas lagg i spåret i vinter *host host*.

Ja, men då tänkte jag att jag bjuckar på en liten dagens vill ha som handlar om värme. Snygga stickade tröjor. Älskar hur den är skuren. Bra för utstående putmagen. PERRRRFEKT verkligen. Hörrni, senare idag så bjuckar jag på ett inlägg som handlar om GYN, jag ska dit om 2 veckor och vi behöver prata om det.


0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sova är överskattat va?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x