Roligt och foglossning!

MOHAHAHAHAHAHAHAHA, kan inte låta bli att kika på dom här bilderna ibland. Igår tog jag nya så nu är min Mac helt överfull av dessa bilder. Elliots bilder kan jag liksom skratta sönder mig själv åt.

Ja, och mitt i allt skratt här så har jag en känsla av att jag har foglossning. Jag har ju haft foglossning till och från sen jag fick Milo faktiskt. 8 månader efter att han fötts började jag känna att det lättade litegrand. Kunde inte köra hårda promenader förrän hans nionde månad. Pratade med en barnmorska och hon förklarade för mig att man faktiskt kan ha foglossning i ÅR efter man fött barn. Jag har läst mig till att det kan vara så att man får tampas med foglossning permanent. Usch… just ikväll har jag haft jätteont och jag vet inte om jag gjort något annorlunda och om mina hormoner kanske förvärrar det hela. Jaja, såna här probs får man när man föder många barn, är lite äldre och får stora barn. Ja men då säger jag CHECK på samtliga punkter där då! JAPP, vi säger så. Har nån av er hört talas om att man kan ha foglossning fast man inte är gravid?

 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erika
12 years ago

Hahaha! Vilka underbart roliga bilder! 🙂

Min storasyster har även hon foglossning efter graviditet.. Usch, jobbigt..

lindas
lindas
12 years ago

Sv: Hehe ja, jag tänkte först skippa det men läst så mycket på twitter om det, Men säkerheteskopiera din Iphone först 🙂 Men jag är jätte nöjd i alla fall 🙂

milla
12 years ago

Roliga bilder

Marypop
Marypop
12 years ago

hahaha… kanon bilder 🙂

Nästa inlägg

20% rabatt på Didrikson overall!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x