Hannah och jobb :)

Sitter hÀr i sÀngen och jobbar!!! Klockan Àr mitt i natten och jag mÄste göra klart vissa grejer innan vi Äker pÄ the SPA imorgon.

Somnade ifrĂ„n IDOL och hela konkarongen förstĂ„r ni. Det har varit en intensiv dag pĂ„ mĂ€ssan sĂ„ jag var helt slut. Vaknade nĂ€r Tony vĂ€ckte och ville vi skulle gĂ„ upp och lĂ€gga oss och nu sitter jag hĂ€r och jobbar. 🙂 Jag tror att det kan vara sĂ„ att jag Ă€r lite spĂ€nd inför imorgon dĂ„ vi Ă€ntligen ska fĂ„ Ă„ka pĂ„ vĂ„rt SPA. 😉

 

Jag har massor av roligt som jag vill visa er frĂ„n mĂ€ssan men tĂ€nkte att jag skriver det inlĂ€gget frĂ„n vĂ„r lĂ„nga bilresa imorgon. NĂ„got som Ă€r vĂ€ldigt roligt frĂ„n dagens hĂ€ndelser Ă€r att jag trĂ€ffade fina Hannah Graaf idag igen och gav hennes lilla Liv ett utav mina tillverkade BOKSTÄLL. Sedan kunde vi inte lĂ„ta bli att lĂ€gga i en pĂ„se popcorn som vi vet att Hannah Ă€lskar. Hon blev glad och tackade sĂ„ mycket och har nu lĂ€nkat min hemsida pĂ„ hennes blogg! Är inte det sĂ„ himla kul sĂ„ man nĂ€stan svimmar???

 

Nu blev jag glad i hela magen förstĂ„r ni. Vet inte om det kommer bli enklare att somna nu direkt? Har en halsbrĂ€nna med förstĂ„r ni. Ruttnar nĂ€r jag fĂ„r det…. Åt en vĂ€ldigt stark vitlökssĂ„s ikvĂ€ll och tror att den kan vara bov i dramat. Sen blev det vĂ€ldigt mycket foglossning ikvĂ€ll igen sĂ„ man kan nĂ€stan tro att man ligger hĂ€r höggravid?! 🙂 Men det Ă€r jag INTE. 🙂 NĂ€, om jag ska försöka att lĂ€gga mig tillrĂ€tta nu, kanske försöka spöa syrran i WORDFEUD innan jag förhoppningsvis somnar om!

 

GYNATT alla fina ni! ♄

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
12 years ago

Vad roligt att hon lÀnkade till dig!
Hoppas ni fÄr en mysig helg!
Kram

Cissi
12 years ago

Hur fint som helst!

Hoppas ni fĂ„r en fortsatt hĂ€rlig helg, kan det bli annat pĂ„ SPA? 😉

Kram

NÀsta inlÀgg

Rockefella skaparna!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x