Hannah och jobb :)

Sitter här i sängen och jobbar!!! Klockan är mitt i natten och jag måste göra klart vissa grejer innan vi åker på the SPA imorgon.

Somnade ifrån IDOL och hela konkarongen förstår ni. Det har varit en intensiv dag på mässan så jag var helt slut. Vaknade när Tony väckte och ville vi skulle gå upp och lägga oss och nu sitter jag här och jobbar. 🙂 Jag tror att det kan vara så att jag är lite spänd inför imorgon då vi äntligen ska få åka på vårt SPA. 😉

 

Jag har massor av roligt som jag vill visa er från mässan men tänkte att jag skriver det inlägget från vår långa bilresa imorgon. Något som är väldigt roligt från dagens händelser är att jag träffade fina Hannah Graaf idag igen och gav hennes lilla Liv ett utav mina tillverkade BOKSTÄLL. Sedan kunde vi inte låta bli att lägga i en påse popcorn som vi vet att Hannah älskar. Hon blev glad och tackade så mycket och har nu länkat min hemsida på hennes blogg! Är inte det så himla kul så man nästan svimmar???

 

Nu blev jag glad i hela magen förstår ni. Vet inte om det kommer bli enklare att somna nu direkt? Har en halsbränna med förstår ni. Ruttnar när jag får det…. Åt en väldigt stark vitlökssås ikväll och tror att den kan vara bov i dramat. Sen blev det väldigt mycket foglossning ikväll igen så man kan nästan tro att man ligger här höggravid?! 🙂 Men det är jag INTE. 🙂 Nä, om jag ska försöka att lägga mig tillrätta nu, kanske försöka spöa syrran i WORDFEUD innan jag förhoppningsvis somnar om!

 

GYNATT alla fina ni! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
12 years ago

Vad roligt att hon länkade till dig!
Hoppas ni får en mysig helg!
Kram

Cissi
12 years ago

Hur fint som helst!

Hoppas ni får en fortsatt härlig helg, kan det bli annat på SPA? 😉

Kram

Nästa inlägg

Rockefella skaparna!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x