JAG VILL HEM!!!

Alltså….. Vi är fortfarande på väg hem. Snark! Vill bara hem till Milo nu och har ca 8 mil kvar och det känns som en EVIGHET! Jag körde från Ullared till Södertälje. I ett kör. Nu är jag helt JEFLA slut asså…. Men hörrni!!! ULLARED, we gotta talk about that alltså. Men sen.

Försökte blogga med bilder tidigare idag men det gick åt helsicke det. Har ju massa bilder jag vill visa ju. 🙁 Aja, jag får göra det sen helt enkelt.

Just nu vill jag bara hem hem hem!

20111016-194735.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina - Glamourmamman
12 years ago

Nämen??!! Då kunde vi ju tagit en fika ju 🙂 Antar att det var helt galet idag…. Vi slog försäljningsrekord förra lördagen – 28,5 miljon… Shoppade du något?

KRAMAR

Erika
12 years ago

Åh spännande att läsa om Ullared! Jag vill åka dit jag med! 🙂 Hoppas resten av resan går fort! Kram!

Johanna
12 years ago

I LÖÖÖÖÖÖVE ULLARED 🙂

Jag o syrran bestämde julhandling där idag faktiskt, alltså vi bestämde dag idag 🙂 Så om dryga månaden åker vi dit 😀 Vi har ju bara dryga timmen dit så mer planering än att plånboken är fylld och barnen har sina pappor hemma *ler*

Ska bli kul att höra om din upplevelse *hihi*

Nästa inlägg

Hej från SPA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x