SPABILDER DEL 1

Nu ska jag visa er bilderna från SPA:t. Den här bryggan tog vi när vi ut till kallbadhuset. Här gick vi i våra morgonrockar och tofflor.

 

Här står jag och provar mina alldeles sprillans nya tofflor. Här klädde jag också av mig naken och kastade på mig morgonrocken när Tony frågar om jag inte ska ha nåt under?  Gissa om vi skratta? Jag skulle brassa till badhuset naken och kasta mig i plurret. Vilken idiot!

 

Här går vi snygga och slitna efter resan. 🙂

 

Här på bryggan gick vi alldeles tysta, helt tagna av hur vackert det var alltså. Vilket ställe…. det är helt galet. Har ni en endaste möjlighet så besök det här stället alltså!

 

Där sitter dom i den varma poolen utomhus. Själva satt vi inne och njöt av en varsin öl och bara kände hur våra axlar sänktes. Det är verkligen sant, samtidigt slappnade vi av fullkomligt.

Inredningen var som sagt väldigt smakfull och enkel med stora detaljer såsom gigantinska krukor m.m. ÄLSKAR den stilen. Här i Kallbadhuset höll vi på att garva oss harmynta då jag, som totalt slappande av från allt vad kontroll heter. Ska berätta mer om det sedan! 🙂

 

Köpte denna fantastiska bodylotion på kallbadhuset. Doftar SPA och min hud har aldrig varit så mjuk och len. Hittade ett ställe som säljer den,  finns att köpa här.

 

Sen tillbaka till vårt underbara rum. Tog en varm dusch då jag frös som en hund. Sen fixade vi oss i ordning för kvällens 3 rätters supé!

 

Fix med det röda burret innan avfärd mot restaurangen.

 

Alltså…. nu har jag jobbat i flera dagar med att få in alla bilder från SPA resan men jag blir fan inte klok på vilken tid allt tar. Jag blir knäpp. Jag måste ta en paus nu och fortsätta sen igen. Måste hinna fixa med lite annat. Jag vill ju berätta om allt roligt som hände, GAAAAAAAH! Tålamod är inte min starka sida så nu ska jag göra alla måsten SVINFORT så jag kan återkomma till er med fler bilder och sen berätta. Hihi…


 

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
husbandet
husbandet
12 years ago

Det var bäst !!! Thank joo Hannah o Peter 🙂 … Men jag kan knappt hålla mig för skratt när jag vet vilka historier som kommer uppdagas här på bloggen ang. våran spa resa 🙂 ….. Ha ha ha !! Nina satte ribban för Spa 101 boken som hon kommer skriva 🙂

jama
12 years ago

Ha ha. Vad härligt att läsa. Ni verkar så jädra tajta o mysiga ni två. Man blir så glad av er sköna stil o humor… Det smittar liksom av sig. TACK! 🙂

Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Hej söta, har bjudit in dig till bloggkedjan, kika in och så hoppas jag du skickar vidare, och vill du inte så säg till så skickar jag till någon annan:)

http://agnieszka.blogg.se/2011/october/bloggkedjan.html

Stora kramar

Annas inspiration
12 years ago

ÅHHH
det är ju sååå himla underbart i Båstad
& på Hotell Skansen 🙂
Låter som ni hade det avkopplande & bra.

Nu är jag allt bra nyfiken på vad du har hittat på 😉

KRAAAAM

Nästa inlägg

Dagens outfit

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x