FULDAG!

20111018-061857.jpg
Godmorgon på er! Tisdag och här
är det full fart redan. Vaken sen 04.50. Perioden med tidiga morgnar är verkligen här på riktigt. Usch, vaknar svintidigt fast jag inte somnade förrän halv 11. Well well, ikväll nannar jag tidigt, det är i varje fall en sak som är säker.

Hörrni, tofflor! Jag ÄLSKAR tofflor, vet inte hur många par jag haft genom åren men det är väl mysigt va? Varje morgon brukar jag välja dom här. Dom är så fina ned sina små strasshjärtan, idag är en sån dag. Ja när jag känner mig PMS:ig och jefligt ful. Då kan strasstofflorna hjälpa mig på traven att ta tag i även en ”fuldag”.

Har ni fuldagar?

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
12 years ago

jag älskar oxå tofflor! kan inte leva utan mina från shepherd! använder dom jämt när jag är inne.

A
A
12 years ago

Har jag fuldagar? OM jag har!!! Riktiga j-la ökendagar när jag tror att så fort en främmande människa tittar på mig så är det för att jag är så j-la ful. På riktigt! Så känns det ibland. Som att jag vill gå och gömma mig. Värst är så klart pms-dagarna. Men de kan dyka upp lite när som helst de där dagarna.
Fröken Fulnoja är mitt alter ego! 😀

A
A
12 years ago

Blev något konstigt när jag skickade iväg förra kommentaren…

Caroline
Caroline
12 years ago

Måste bara fråga vart du köpt tofflorna? Är på jakt efter ett par mjuka sköna inför vintern, och dina såg ju supersköna ut.

Nästa inlägg

SPABILDER DEL 2

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x