Ullared shopping i bilder!

 

Japp, vi var ju i Ullared och gick på GEKÅS. Hooooooly macarooooony! Det var helt annat att vara på plats mot att se det på TV tycker jag. Det var MYCKET större än det ser ut att vara på TV även om det är stort även där. Vi tänkte att vi skulle göra ett snabb-besök. Ut kommer vi 2,5 timma senare som blöta katter med håret slickat rakt bakåt! Vilken chock….. Våra ögon var nog som tefat första timman. Jag gick som i trans helt utan energi i kroppen, fick svimningskänslor efter en stund så då fick vi kasta oss in på ett sånt ”rullande” fik. Kasta in pengar i en automat och köp nåt att äta och dricka. In, ut, rulla skjut liksom.

Jag är ärligt förvånad över hur mycket jag faktiskt ville ha, det är ju BRA grejer för fasen. Ska visa allt vi köpte här nedan så ni oxå får se!

Morgonrock till Milo, 80 spänn!

Pyjamas till Milo, 60 spänn!

En sjal med spets som jag letat så länge efter. Där hängde den och ba: ”Ta mig, jag kostar 79 kronor”! Jag tog den DIREKT!

Supernajs mössa, precis i den stilen och formen som jag ville ha den. Håll i er nu….. 20 spänn!

RAPPAKALJA! Det här spelet spelade vi mycket för typ 15 år sen. Jag har inte spelat det sen dess och blev bara tvungen att köpa det här när jag hittade det. 4o spänn!

Softshell jacka till Milo. 199 kr.

Dunjacka till mig, 500 spänn! Preciiiis en sån som jag ville ha, svart, med luva, går över rumpan och med sköna muddar. TACK för kaffet!

En blus till mig för en hundring…. SMIRK heter märket och är ett et dottermärke till SVEA kan man säga.

Skjorta till Milo. Tror den kostade 90 spänn.

Ja ungefär så handlade vi. Det blev lite strumpor, llite grejer till jobbet och en present som jag inte kan visa upp här. Tony köpte sig oxå ett par jeans och en jättefin cardigan. Till stora killarna var det ingen idé att köpa nåt då det inte DUGER. Ni som har teens vet vad jag pratar om. Känns lite som att elda för kråkorna, numera följer dom med på shoppingturen.

Men, vi ska åka igen om en månad. Det ska handlas julklappar och ULLARED är helt perfekt för det ändamålet. T ex så kostar BILAR grejer hälften så mycket där än på typ Toys R Us. Vi ska åka med ett annat par är det tänkt. Kul ju! Fasen, inte trodde jag att jag skulle bli så biten. Var rädd att det skulle vara mest skit. Men utbudet för barn var faktiskt smått fantastiskt! Vi hann inte med så mycket, typ barnavdelningen, lite herr och lite barn sen hade det gått 2,5 timma. Ni hajjar va? Det är CRAZY! Men åk om ni kan, det är helt klart värt ett besök!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Theres - SettSagtochGjort
12 years ago

Hehe, gick rätt bra för oss att hitta grejor också. Var ganska nyss där, fort försvann 5500kr!

Johanna
12 years ago

Julshopping blir det för mig o syrran 😀 Ska bli sjukt kul!!

Håller med om att det finns otroligt mycket och prisvärt, sen finns det en del skit oxå, men det behöver man ju inte handla 🙂

Nina - Glamourmamman
12 years ago

Vad kul att det gav dig en bra upplevelse – trots att det är GALET just nu!!! Lova mig att du säger till nästa gång du ska dit, så kan vi antingen ses och säga hej, eller så kan jag skriva upp er på ”vip-listan” så ni slipper ev. ingångsköer…

Verkar som om vi har samma smak annars – jag har en sådan mössa, och den där Smirk-tunikan har jag en nästan likadan av 🙂 Sjalen är ju ett FYNT – det märket är snordyrt på andra ställen!

Ha en fin kväll!

KRAM

Evelina
12 years ago

ullared är galet, jag har bara 40 mnuter dit, så vi kan ta allt pö om pö, men leksaker är precis samma saker som i leksaksaffären.. barnkläderna ska man dock kolla ett par ggr extra på, tröjorna har ofta en tendens till att va lite korta på längden, men ytterkläder har dom ofta helt suveräna!

Maria
Maria
12 years ago

Ta en titt på skobutiken mitt emot nästagång! Snacka om att man kan gå bananas 🙂

Erika
12 years ago

Oh my gosch!! Vilka priser! Nu blir jag ännu mer sugen på att åka dit!! 🙂 Riktigt fina fynd ni gjort!

Kram!

Annas inspiration
12 years ago

Ja det är craaazy hur mycket bra där finns,
har ju varit där sedan jag var liiiten.
🙂

KRAAAAAMIS

Nästa inlägg

Bloggkedjan!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x