Sista chansen att TÄVLA!

Jaha, då är det näst sista dagen på tävlingen! Se till att delta, detta är en ypperlig chans att få chansen att vinna presentkort och sedan utnyttja det till julklappar kanske? Vilken grej! 🙂

 

Personliga presenter är lite svårt att få tag på på marknaden och det är lite utav min affärsidé. Att du ska kunna ge bort något som är ämnat för just den personen/personerna! Det är så många gånger som jag letat efter något personligt till t ex dopgåvor men aldrig hittat nåt. Visst kan du gravera smycken, det är bra. Dock så är det svårt att ha på smycken på småttingar tycker jag. Jag är alltid så nojjig att dom ska fastna med dom och göra illa sig på det så då kan en liten tavla, ett bokställ, en växabräda eller kanske en poster vara något som kan hänga där i lillens/lillans rum och vara det personligaste och finaste i gåvoväg man fått. Jag brukar vara öppen för alla sorters förslag på att ha med namn på alstrerna och efter överenkommelse så kan presenten bli precis hur personlig som helst. Det är kunden som bestämmer.  Jag har fått så himla mycket bra respons på de produkter som använts som personliga gåvor. Många brudpar har sagt att tavlan med favoritlåten, bröllopsdatum och deras namn varit den bästa presenten. Ok, det tycker jag är lite överdrivet kanske för såååå fiiiina är dom väl inte? Ni vet hur man är?! 🙂 Ibland är det bara svårt att ta till sig att något jag tillverkat kan vara så uppskattat. Men jag blir överlycklig och så jättestolt så jag nästan spricker.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dagens….VILL HA!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x