Tack & Jobb

20111019-081928.jpg
Då kavlar vi upp ärmarna och ger oss in i tillverkningssmedjan igen! Spotta i nävarna o bara köra!!! Morrn morrn alla härliga läsare. Vad roligt att ni kommenterar så mycket nu, det är då det blir så roligt att blogga vetni.

Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Funderar på om jag ska lägga in en beställning hos dig – som jag sa innan hade jag velat ge Malin något när deras lilla pojke kommer till världen, bara 1 månad kvar idag..:) Återkommer, tror jag vill göra som en födelsetavla och då måste jag ju vänta tills vi vet när han kommer, vikt, längd m.m…=)

Ha en härlig dag i skaparstudion!!
Kram

niiinis
niiinis
12 years ago

Va? Är det bara en månad kvar? Gud så fort tiden går alltså…. det är inte klokt! Ja, vi får ta och göra nåt fint till henne sen.
TACK min vän!

KRAM

Nästa inlägg

Jag är i chock!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x