Nu blir jag brunett igen!

20111021-050817.jpg
Idag återgår jag till min egna hårfärg, jag ska bli brunett igen. Det är bara 14 år sen :).

Rödhårig har jag vart sen juni förra året. Nu har jag dock fått nog. Det är rätt kämpigt att vara rödhårig, eller rättare sagt att hålla det fräscht och i den färgen jag vill ha det. Utväxten ska vi inte prata om. Har ju petat med den 100 ggr tror jag. Nu mår mitt hår dessutom pissigt och behöver lite lugn och ro. Då kan man inte hålla på och färga utväxt och hår för jämnan. Nu ska det få vila lite.

Vaknade 04.40 efter att jag somnat med Milo igår. Kul man är
På kvällarna nu hörrni? 😉 Nä, men då tänkte jag att jag går ner och färgar barret nu istället. Visar hur det blev sen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Finaste gåvan i världen…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x