GAPSKRATTANDE UNGAR!

Under tiden som Meja öppnade sitt paket hade Milo fullt upp med att lajja med en ballong.

Kan vi snacka om Pipphus!

Milo brukar få Mejas strorebror Elias bilar och leksaker som han lekt klart med. Som vanligt hade han plockat ihop en påse med grejer till Milo som blev liggande på golvet för att leka med allt! Elias är  URGO, vilken kille alltså….. ♥

Sen började dom här två galningarna att flabba. Visserligen på beställning men kolla bara!!!

Ja sådär höll dom på de små liven. Gissa om vi skrattade åt dom??

Ja igår på kalaset så blev vi kvar en stund efter att de andra gästerna lämnat. Vi satt och pratade och hade allmänt trevligt, ungarna lajade så fint. Sedan ville vi ha dom fint på golvet bredvid varann så att vi kunde ta bilder. Ja, ni vet hur man håller på va? Så sa jag att dom skulle skratta……. Ja men då bröt skrattsalva 2000 ut. Dom skratta och skratta sådär härligt överdrivet så vi andra kved av skratt. Jag fick ihop några bra bilder på det här galneriet. 🙂 Ungar alltså….

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga ihop en kladdkaka. Det väntas fikabesök av svågrar och svägerskor. Trevligt som tusan. Jag är lite avis på Tony som har 3 bröder. Jag skulle oxå ha velat haft en hel drös med syskon. Nu har jag ju i alla fall en fin syster som tur är. Det skulle dock inte vara fel med några till. Tur att Tonys mamma och pappa legat i under årens lopp! Hejja hejja!

0

Nästa inlägg

Morgonflabb!