ANNONS

LURVSKOR bra eller anus?

/

Har ni snappat upp den nya trenden? Luddigt runt stövelskaftet? Dessa stövletter är alla från Brandos. Där finns det en hel radda av lurvskor att införskaffa. Jag kan tycka att dom högst upp ser rätt fräna ut. Det är rätt festligt detta med dessa trender. Hur många gånger har man inte stått där med gapande mun och undrat vafasen dom nu hittat på? Det där skulle jag ALDRIG ta på mig. Sen går man där efter någon månad med exakt den prylen på sig. Man liksom vänjer sig vid tanken och säkerligen är det så att man ser produkten mer och mer och tillslut så fattar man ett tycke. Konstigt det där tycker jag! 😉

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00