Elliot 13 år idag!

20111025-063441.jpg
Vårt födelsedagsbarn! Elliot blir tonåring idag….holy moly!

20111025-084818.jpg
Han fick en mössa i morgonpresent! Han var så fin i den.

20111025-084928.jpg
Det blev frulle för hela familjen på sängen! Glömde köpa prinsesstårtbit igår….Får bli ikväll istället.

20111025-085044.jpg
Milo hade mysmorgon med sina böcker.

Ja idag för 13 år sen vaknade jag med andnöd. Kippade efter luft och kände mig så himla olustig. Hade dagen innan varit på överburenhetskontroll. Vi mådde för bra så inget sattes igång. Nu ringde vi alla fall in till BB och blev ombedda att åka in. Väl inne mådde Elliot skit därinne i magen och hade svaga hjärtljud. Hans lilla hjärta slog mellan 50-80 slag i minuten bara mot vanliga 140 slag. Det blev lite brådis. Kejsarsnitt sa dom men jag ville försöka normalt. På ett villkor sa dom. Du måste sitta såhär. Det var nämligen så att när jag satt på ett speciellt sätt så gick hjärtljuden upp. Så fick jag sitta sen, å det gjorde jag….led alla helvetes kval helt utan bedövning när de tillgjorda droppvärkarna slet och rev i min kropp! Sedan blev det dax för att trycka på. La mig på sidan och pressade ut en stor bebis på 4,5 kilo. Han var så fin och rund. En till pojke….lyckan var enorm och jag fick erfara att det fanns plats för lika mycket kärlek för ett barn till.

Ibland tänker jag på vad som skulle ha hänt om jag inte haft andnöd? Var de så att nåt gjorde att JAG fick det fast det var han som mådde piss därinne! Tänk om det gått några dagar till? Jag var ju överburen med 15 dagar. Hur många har man hört om som förlorat sitt barn i ett sånt skede…. Usch. Han såg till att varna mig tror jag. Min lilla mellanson!

GRATTIS till 13 härliga år mitt hjärta! Älskar dig!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emely Tuväng
12 years ago

Grattis till honom! 🙂

syster
syster
12 years ago

naaaw, grina? jag kommer ihåg när vi hälsa på på sjukan, han var sååå söt. ont i hjärtat?

Ewa Svensson
12 years ago

Hej Niiinis!! Tänkte tipsa dig om min hemsida/blogg http://www.mittlivsomsund.se Då jag tröttnade på min gamla blogg så blev det denna hemsida istället. Hoppas du tittar in och lämna gärna en kommentar om vad du tycker 🙂 Hälsa grabben på hans dag/Kram Ewa

Nästa inlägg

Tråkballe?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x