Mitt konto blev kapat!!!

Det här inlägget får ingen bild, det här inlägget är så allvarligt så bild känns överflödigt! Vet ni?!??!

 

Jag är en av de kapade kontona!!! 🙁 Mitt facebook konto blev kapat och nån idiot från Norrmalm började skriva statusar och göra inlägg på fejjan. Allt medan jag låg i badet och hade fredagsmys! Vilka nördar….. why liksom? Hur kul är det och skriva att ”Man har en flodhäst i näsan?” som status. Såna torra jävla statusar skriver ALDRIG jag. En kompis till mig hade synat bluffen tidigt och förstod att inte jag skrivit. Men varför? Vad är grejen? Samma som alla dessa SPAM man får? Varför? Kan man lägga den energin på att lösa världsfreden, göra sjuka barn friska, mata barnen i Afrika, forska kring cancer.. inte på att försöka kapa folks konton på fejjan! Vilka idioter det finns, blir så less.

 

Nu ska jag byta lösenord 1 gång i veckan. Gör det ni med! Ha olika på alla ställen oxå. Skriv upp det nånstans och ha det på ett hemligt ställe. Man lär sig hur man ska komma ihåg dom. Jag har kommit på ett jättebra sätt nu, får hoppas att dessa idioter inte lyckas lista ut det med! FUCKFACES!

  1. verkligen obehagligt, att dom bara kan komma in på ens konto sådär. Vidrigt. Hoppas det löser sig med alla konton och sånt.

  2. Johanna skriver:

    Usch vad obehagligt…. borde kanske oxå byta så man rör runt i grytan lite 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..