Ååååh, ytterligare en superhärlig tävling!

Det går bra för oss nu härinne på Niiinisbloggen! 🙂 Vi har ju en härlig stämning här inne tycker jag och det är så JEFLA roligt att jag får äran att bjucka på den ena efter den andra jättefina tävlingen till er alla fina läsare som gör att det här med bloggandet är riktigt skoj, dagarna i ända! Man blir ju liksom glad ända in i hjärteroten. Jag som älskar tävlingar oxå! 🙂

Vad är då Mini&mono? Jo, Mini&mono startades av en Uppsalatjej och designer 2009 då hon, som så många andra mammalediga, kände att det fanns något som hon saknade bland barn- och babyutbudet till sina egna barn. Hon saknade det färgstarka och lekfulla men utan för mycket 70-talsreferenser. 2011 kickade hon igång företaget på allvar och började att sälja sina mjukdjur och skallror på webben och till ett antal återförsäljare. Mini&mono har sedan snabbt utökat sitt sortiment och erbjuder nu även unika barnsmycken i plexi och plast med en färgglad Tokyokänsla samt gratulationskort och kalasinbjudningar bland annat, med fler nya, spännande produkter på gång.Mini&mono strävar efter att deras produkter ska kännas moderna, globala, glatt lekfulla och lika passande för en liten kille som tjej.

Niiinisbloggens läsare har fått en alldeles egen sida på Mini&monos hemsida. En tävlings sida. Det är där man som vinnare får välja en produkt. Kika gärna in för lite inspiration och för att kika bland Mini&monos helt underbara produkter!

 

Såhär tävlar du!

1) Gå först in på Mini&monos facebook sida och GILLA!

2) Skriv sedan bland kommentarerna här på inlägget att du deltar. Var noga med att ange uppgifterna korrekt så att du som vinner sedan kan bli kontaktad!

3) Kopiera bilden här ovan och skriv på din blogg att du deltar samt länka hit. Har du ingen blogg kan du tipsa på FB eller mejla 5 vänner!

4) Det är hela 3!!! vinnare som kommer att lottas ut och få välja fritt en varsin produkt ifrån denna sida!

5) Tävlingen pågår till söndagen den 13:e november! Presenteras här på bloggen den 14/11.

 

För att vara säker på att hålla koll på alla tävlingar och datum är det bästa att klicka på den lilla ikonen nedan. Följ bloggen….. så har du stenkoll på allt som händer här inne hos mig!

bloglovin

LYCKA TILL I MASSOR!!!

  1. Jag vill gärna vara med. Har delat och gillat på Facebook. Fina saker 🙂

  2. Har delat och gillat på facebook.
    Många snygga gräjjer som verkligen visar på känsla för form och design!

  3. Vill gärna vinna fin mini&mono-pryl till mina barnbarn. Det finns så många fina och välgjorda produkter att välja på! Perfekta julklappar!
    Har gillat och delar på fb.

  4. Sista chansen nu! Lycka till alla! /mini&mono

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..