LCHF bröd på ICA

20111031-062410.jpg
Morgonens frukost!

Ja såhär åt jag i morse. LCHF bröd med keso & gurka. En stor kopp rabarber & grödde the till det. Var på KAHL’s igår och fyllde på the förrådet. Tipsar också om LCHF brödet som finns på ICA Maxi. Denna gång köpte jag den andra smaken, alltså inte den md grön påse. Mums, jättegott…. Å overkligt att ett bröd som inte innehåller som mycket kolhydrater kan vara så gott. Nu hade dom dock höjt priset till över 30 spänn. Lite dyrt men så värt det.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ewa Svensson
12 years ago

Hej Niiinis!! Tack för orden på min hemsida 🙂 Blev riktigt nöjd med den själv faktiskt efter att ha ändrat den ca: 700 gånger 🙂 Jag har länkat till din blogg där kanske du såg. Är inne hos dig minst en gång om dagen. Alltid kul att läsa dina inlägg. Vi kan pappa varandra nu när jag kör strigt LCHF igen efter femtielftegången. Ha en skön måndag/KRam Ewa

Nästa inlägg

Ja, jag är vaken nu!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x