Spån mellan tuttarna!

20111031-162155.jpg
Åh, idag var det snickarverkstad 2000 som vi brukar säga. Spånet ar flugit och slip papprena bytts ut en efter en. Alla ”ligga vaken mitt i natten” idéer färdigställdes idag.

20111031-162601.jpg
Å så hon då. Mrs snickartant 2000. Är man inte coolare än vad man är så får man försöka med alla medel.

Majgad vad jag har snickrat idag. Jag måste verkligen ta ett bad så alla små spån försvinner från min kropp. Jag har det t.o.m mellan tuttarna. 🙂 Att bero på tuttar så har jag en liten kul grej jag ska berätta om en utav min och Tonys sjuka diskussioner här hemma och när han gjorde bort sig! Men herreminjeee vad vi skratta. Det handlar om penntricket, har ni hört talas om det? Ja, penntricket alltså? Återkommer om det senare.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dagens……VILL HA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x