Hänger ni på?

20111102-213416.jpg
Voine Voine så fullt upp jag haft idag! En bild från vår småstad.

På eftermiddagen jobbade jag som ett litet svin! Efter det åkte jag o hämta Milo, for runt tills Tony kom o hämtade honom o åkte hem till landet. Själv fick jag 1,5 timme på stan! SJÄLV! Hajja? NÄR. VAR. DET. SIST?

Det är nåt vi mammor, speciellt småbarnsmammor, borde göra som ett stående inslag i våra liv. Snacka om att ladda på batteriet med 7 kg i ett slag. Jag blir tårögd tammetusan!!

Inga ungar som vill nåt, eller springer bort, eller ramlar ur vagnen, eller protesterar högljutt när man entrar en butik. Bara jag och handväskan. Ville nästan stänga av mobilen för att vara säker på att jag hade 1,5 timme ifred!

Ska vi slå till på ett sånt stående inslag? Hur ofta då? 1 gång varannan vecka? 1 gång i månaden? 1 gång i veckan? Nej fasen, en småbarnsmamma kan inte vältra sig i lyx som 1 gång i veckan! Nån måtta får det väl för farao vara! 1 gång i månaden är liksom lite urskogsvarning. FiaBritta från landet åker in till stan 1 gång i månan liksom….storgummischtöveln är på (norrländsk dialekt). Det blir för sällan. 1 gång varannan vecka. Så fåre bli. Hänger ni på?

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Det lär bli ett måste för mig, jag som älskar shopping!! Kan ju inte sluta med det bara för att jag får en liten 😉

Nästa inlägg

Hemskheter händer här…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x