Kom o köööööp!!!

20111106-174620.jpg
Ni är nog några som känner igen dessa lådor….

…..det är kakförsäljning i klass 7. När man har 3 barn är det ett sjuhelsikkes försäljande. Är det inte klassen så är det fritidsintressena som kräver försäljning. Plastpåsar, kakor, korvar, strumpor, kläder, julgranar… Jag är som en vandrande försäljare. Bara en lång rock som fattas, med massa små fack i. Så kan vi smyga in i nån gränd så kan jag stå där o kränga grejer.

KOM O KÖÖÖP…JEFLA BILLIGT!

Så är det nåt inköp ni funderar på att göra så kan ni väl slänga frågan här till mig först? 😉 Man vet aldrig om jag faktiskt har det i mitt ”ungarnas försäljnings” förråd.
Just nu är det fyllt av kakor och godis. Vi har precis sålt av X antal salamikorvar. Om 2 veckor är det plastpåsar och om ytterligare några veckor är det julgranar. Hopkokt smokes….det är som ett jobb liksom. Sen slutar det med att jag har 40 kg kakor hemma och plastpåsar för 5 år framåt i tiden! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tyghjärtan o ”Baksmällan”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x