Söndagsdoningar!

20111106-081928.jpg
En annons för er som just skilt er….

….kunde inte låta bli att dra på munnen åt annonsen i Ena-Håbo tidningen. Ett litet skilsmässopaket på möbler och inredning när det inte riktigt går som man tänkt sig. Detta måste ju vara nåt som ligger rätt i tiden då antalet skilsmässor skjuter i höjden.

Annars då!? Ja jag har vart uppe sen 5, whoop whoop. Haft fullt upp med lite undanplockning, frukostfix och taxirörelse. Båda stora barnen skulle ha skjuts in till stan i morse. Thedde ska spela cup med Upplandslaget. Ja han är uttagen att spela med dom vilket gör mammasjälen så stolt så hon nästan svimmar. Elliot skulle vara funktionär på hästhoppnings tävling men det blev inställt så efter halva vägen hem fick jag vända o hämta hem honom igen. 🙂
Den här dagen bjuder på fullt upp skulle jag tro. Jag ska sy till att börja med, jobb jobb jobb. Sen får vi se om vi hinner med att kika på Thedde när han spelar….

Vad gör ni en söndag som denna? Berätta gärna, jag vill veta…

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Va roligt, jag har liksom inte riktigt hängt med på att en av grabbarna sysslar med hästar 🙂 tycker såklart det är skit kul att höra, född på hästryggen som man är, och är särskilt intresserad av just hoppningen 🙂 tycker man ser alldeles för lite unga killar ute på tävlingarna och träningarna 🙂 Skit kul!!

Om 4barnslivet
12 years ago

God morgon!
Vi ska just ut och kratta löv minsann:)!
Ha en fin dag!

The Housewife
12 years ago

Ha ha den va lite kul

Nästa inlägg

BLÅMÄRKEN

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x