Genus

20111109-095021.jpg
Här sitter jag o väntar på kompis Sandra som ska komma med sin lilla Esther. Hörrni, vad fräscht det är här. Älskar spottar i taket o det har dom verkligen här.

20111109-095158.jpg
Kallt i luften är det oxå så mössan blir nog på hela dagen. Skönt att ha ”normala” kläder för en stund. Jag som konstant glider omkring i arbetitungen kläderer. 😉

Här sitter jag då och lyssnar på sån däringa shoppingmusik. Typ hissmusik. Tycker det är trevligt ja. Folk kommer till sina jobb och öppnar upp butikerna. Det doftar kaffe o kanelbullar så att det liksom bubblar av dreggel i min mun. Snart ska jag få sätta mig för att äta frukost nr 2 idag, vi ska nämligen börja med det. Jag snålade på den första frullen för att få äta här igen. 😉

Trevligt o sitta här faktiskt. En man står och städar här bredvid. Då blir jag lite glad. Jag tycker det ser fint ut när män städar. Det verkar vara en hel del pappalediga med sina små i farten. Känns som vi liksom hamnat i det här nya Sverige där genustänket riktigt rotat sig. Två äldre damer slog sig ner här bredvid mig nu. Dom ska nog riva tag i en rejäl shoppingtur nu!

Nu kommer Sandra! Wieeee…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

IKEA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x