Vaken sen 02.00, SNARK!

20111109-040118.jpg
Fullmåne?

Läste nåt om fullmåne inatt….. Kanske förklarar varför jag är vaken nu och har vart sen kl 02. Snaaaaaaaaark!!!

Jag som absolut inte behövde sömnen alls, inte alls! 🙁 Tur jag somnade 8 igår så att det blev nån timma. Nu börjar jag gäspa igen o skulle säkert sova gott om ett par timmar, men då är det dax att gå upp så atteeeeee jag skiter i det här nu o går upp o syr.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ulrica
ulrica
12 years ago

Japp, det är fullmåne-dags igen :). Men du.. om du sovit mellan 20.00 – 02.00, då har du sovit sex timmar, då har du ju nästan sovit färdigt som vuxen, så helt galet är det kanske inte att du vaknar vid den tiden.

Stolt Mamma
Stolt Mamma
12 years ago

Hua, vad trist när man verkligen behöver sömn…Även om man sovit färdigt enligt ”boken” så kanske man behöver det där lilla extra för att komma ikapp 😉
Säger en som känner igen det där haha.
Förresten vikan fina saker du gör kollade din hemsida..
Duktigt du är 🙂
Ha en bra dag.
Kramis Carola

Lina
12 years ago

Jag sov m sååå sjukt dåligt inatt 🙁 Sen när jag kom till kursen fick jag veta att d va fullmåne….. 🙁

Nästa inlägg

Omhändertagen….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x